Van 1 mei tot 1 september ben ik met zwangerschapsverlof. Vanaf 1 september ben ik weer beschikbaar. Maak dus alvast online een afspraak. Tot dan!

Osteopathie
Stephanie Eijsink

Stephanie in haar praktijk

Therapeut

Mijn naam is Stephanie, geboren en getogen in Balkbrug. Ik ben een betrokken, nuchter en eerlijk persoon. Een osteopaat waar je op kunt bouwen. 

Na de middelbare school ben ik in 2009 begonnen met de opleiding fysiotherapie aan Thim van der Laan. In het eerste jaar dat ik werkzaam was als fysiotherapeut merkte ik dat ik iets miste in de fysiotherapie. Ik zag en zie het lichaam als één geheel en wil(de) graag op zoek naar de oorzaak van de klachten. Een osteopaat onderzoekt en behandelt manueel alle bewegingsbeperkingen die verband kunnen hebben met de klacht van de patiënt en gaat dus op zoek naar de oorzaak van de klachten. 

 Na een jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut ben ik gestart met een deeltijd opleiding osteopathie aan de IAO (International Academy of Osteopathy), daar heb ik mijn master osteopathie gehaald. Naast mijn studie bleef ik werkzaam als fysiotherapeut en heb ik gewerkt in verschillende praktijken: van revalidatie, advies en training tot reguliere praktijken waarin verschillende specialisaties aanwezig waren.